haberkartali.net

Montero’nun AEK kulübüne transferi çıkmaza girdi

18 Ağustos 2022 - 11:12
Siyah beyazlılar, İspanyol stoperi Francisco Montero'nun transferi için Yunan ekibi AEK kulübüyle görüşüyordu.

Beşiktaş‘ta transferde sıcak saatler yaşanıyor. Kartal kadrosuna stoper takviyesi yapmak için çalışmalar başlamıştı. Siyah beyazlıların savunma hattındaki isimlerden Welinton ve Francisco Montero‘nun takımdan ayrılma durumlarının olması sebebiyle çalışmalar hız kazanmıştı.

Teknik direktör Valerien Ismael de defans bölgesine transfer istemişti. Ancak transferde flaş bir gelişme yaşandı.

Kiralık gelmişti

Beşiktaş’a ilk olarak iki sezon öne Sergen Yalçın döneminde kiralık gelen Francisco Montero, gösterdiği performans ve Vida ile uyum yakalaması sonucunda teknik heyetten tam not almıştı.

Bonservisi alındı

bir sezon sonra Beşiktaş, Montero’nun bonservisini 750 bin euro karşılığında Atletico Madrid’den aldı.

Siyah-Beyazlılar 23 yaşındaki stoperin AEK ile görüşmelerde bulunduğu ve siyah beyazlıların, Yunan temsilcisiyle pazarlıklara devam ettiği kaydedilmişti. Yunan basınında yer alan habere göre, İspanyol futbolcunun AEK’e transferi çıkmaza girdi. AEK’in, Montero’nun satın alma opsiyonu konusunda Beşiktaş’la anlaşamadığı ve masadan kalktığı öğrenildi. Bu gelişme sonrası AEKK kulübünün farklı arayışlara yöneldiği vurgulandı.

Montero eğer AEK’e transfer olsaydı Beşiktaş’tan eski takım arkadaşı Domagoj Vida ile Yunan temsilcisinde buluşmuş olacaktı.

ISMAEL’DEN SONRA AZ FORMA ŞANSI BULDU

Montero, Valerien Ismael’in takıma gelmesinin ardından az karşılaşmada forma giydi. Montero, bu sezon yalnıca 45 dakika görev aldı. Genç stoper geçen sezon da 25 müsabakaya çıkmıştı. Güncel piyasa değeri 2.7 milyon Euro olan futbolcunun Beşiktaş ile sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

Haber Kaynağı: A Spor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.