haberkartali.net

Muhtemel 11’ler belli oldu

28 Aralık 2020 - 10:16
Beşiktaş, bu akşam Sivasspor'u yenip 3 puan alırsa Fenerbahçe ve Alanyaspor'u geçerek puan cetvelinde ikinci sıraya yükselecek.

Beşiktaş, Süper Lig’in 15. haftasında bugün sahasında Sivasspor’u ağırlayacak. 4. sıradaki yeri 4 haftadır değişmeyen Kartal, bugün galip gelmesi halinde, BAY geçen Fenerbahçe’yi ve dün Gaziantep FK’ya yenilen Alanyaspor’u geçerek 2. basamağa yükselecek.

Teknik Direktör Sergen Yalçın, eksikler nedeniyle rotasyon yapacak. 2 gün önce annesi vefat ettiği için bugün Kamerun’a gidecek Aboubakar, sol uyluk iç adalesinde kısmi yırtık tespit edilen Josef de Souza ve sakatlıkları süren Gökhan Töre ile Adem Ljajic de yok. Sergen Yalçın, orta sahada defansif oyuncu olarak Josef’in yerine Dorukhan’ı kullanacak. Santrforda ise Larin oynayacak.

Vida ve Mensah sınırda

Beşiktaş’ta Mensah ve Vida, Sivasspor maçı öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Her iki oyuncu da bu akşam sarı kart görmeleri durumunda Kayserispor deplasmanında takımdaki yerlerini alamayacak.

Muhtemel 11’ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Rıdvan, Dorukhan, Atiba, Mensah, Ghezzal, N’Koudou, Larin

Sivasspor: Samassa, Goiano, Appindangoye, Caner, Uğur, Claudemir, Hakan, Fajr, Erdoğan, Gradel, Kayode

Stat: Vodafone Park

Saat: 19.00

Hakem: Arda Kardeşler

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.