haberkartali.net

Nikola Kalinic’in maaşı belli oldu

14 Eylül 2020 - 10:22
Kalinic’i satmayı planlayan İspanyol kulübü, oyuncunun, “Beşiktaş’a gitmek istiyorum” diye ısrar etmesi üzerine geri adım attı.

Mensah, Welinton, N’Sakala, Atakan ve Montero’nun ardından Josef De Souza ile de anlaşan Beşiktaş, şimdi gözünü santrfor transferine çevirdi. Siyah-Beyazlılar, bonservisi Atletico Madrid’de bulunan ve geçtiğimiz sezonu Roma’da kiralık olarak geçiren Nikola Kalinic’in transferini bitirme aşamasına geldi. Hırvat futbolcuyla daha önce 2 milyon avro garanti ücret ve 500 bin avro performans bonusu karşılığında el sıkışan Beşiktaş, Atletico Madrid yönetimini de ikna etmeyi başardı.

Sürekli ilk 11’de oynamak istiyor

İki yıl önce 14.5 milyon avroya Milan’dan aldığı Kalinic’i kiralamayı değil satmayı planlayan İspanyol kulübünün yöneticileri, Hırvat oyuncunun şiddetli muhalefetiyle karşılaştı. Takımda düzenli olarak forma giyme şansının bulunmadığını ifade eden Kalinic, “Ben sürekli oynayacağım bir kulübe gitmek istiyorum. Benim için en ideal kulüp Beşiktaş” diye ısrar edince Atletico Madrid yönetimi geri adım attı. Satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiralanacak olan Kalinic’in transferinin 1-2 gün içinde bitmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.