haberkartali.net

N’Koudou: “Liderliği sezon sonuna dek taşımak istiyoruz”

03 Ocak 2021 - 21:34
Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Georges-Kevin N'Koudou, 2-0 galip geldikleri Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’in 16. haftasında Kayserispor’a konuk olan Beşiktaş, Kevin N’Koudou ve Hasic’in golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Puanını 31’e yükselten Kartal, haftayı lider kapattı.

Maçın yıldızlarından olan N’Koudou, 90 dakikayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Çok önemli bir maçtan galip ayrıldıklarının altını çizen tecrübeli kanat oyuncusu, “Çok önemli bir maçtı. Sonucunda liderliğin geleceğini zaten biliyorduk. Bunu taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Liderliği sezon sonuna dek taşımayı çok istiyoruz.” dedi

Açıklamalarına devam eden N’Koudou, “Maçları tek tek düşünmek zorundayız. Liderliği sürdürmek için hemen yarından itibaren çarşamba günkü maçımızı düşünüp kazanmak zorundayız. Gol attığım için maçın adamı beni seçebilirler ama herkes savaştı. Herkes savaştığı için galibiyete ulaştık. Benim bu ödülü alıp almamam umrumda bile değil. Ersin de çok iyi kurtarış yaptı, herkes çok iyi çalıştı bugün.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.