haberkartali.net

N’Koudou: “Öz güvenimiz yerine geldi”

12 Kasım 2019 - 7:28
N'koudou, “Bu galibiyetle birlikte öz güvenimiz yerine geldi. Çok çalışmaya devam edip galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

Süper Lig’in 11. haftasında Denizlispor’u N’Koudou’nun attığı şık golle 1-0 mağlup eden Beşiktaş‘ta Fransız futbolcunun dönüşü, teknik ekibi mutlu etti.

Denizlispor karşısında 61. dakikada Caner Erkin’in yerine oyuna dahil olduktan sonra sol kanada hareketlilik getiren ve 70. dakikada rakibini şık bir çalımla geçerek topu filelere gönderen 24 yaşındaki kanat oyuncusu, taraftarı da coşturdu.

Karşılaşmanın ardından tribünlere giderek Siyah-Beyazlılar’a galibiyet 3’lüsü çektiren yıldız oyuncu, mücadelenin ardından görüşlerini basın mensuplarıyla paylaştı.

‘Tüm planımız zafer içindi’

Yıldız futbolcu, “Denizli maçı öncesinde tüm planımız, bu karşılaşmayı da kayıpsız geçip milli araya öyle gitmek üzerineydi. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Bu galibiyetle birlikte herkesin öz güveni tekrar yerine geldi. Çok çalışmaya devam edip milli ara sonrasında takım olarak galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz” sözlerini sarf etti.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.