haberkartali.net

N’Koudou ve Ljajic, ilk 11’e dönüyor

26 Şubat 2021 - 10:00
Vodafone Park’ta Yukatel Denizlispor’la karşılaşacak olan Beşiktaş hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Süper Lig’in 27. haftasında bugün Vodafone Park’ta Yukatel Denizlispor’la karşılaşacak olan Beşiktaş hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Siyah-beyazlı futbolcuların, Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetimindeki antrenmanda, ısınma ve istasyon koşularından sonra dar alanda çeşitli pas çalışmaları gerçekleştirdiği bildirildi. Teknik patron Yalçın’ın taktik ağırlıklı çift kale maçta sahaya süreceği 11’i denediği ifade edildi. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman şut çalışmasıyla sona erdi. Tedavilerine devam edilen Cenk Tosun ve Francisco Montero idmanda yer almadı.

Sergen Yalçın’ın, Yukatel Denizlispor’a karşı sağ kanatta Kevin N’Koudou’ya ilk 11’de forma vermesi bekleniyor. İki gündür takımla çalışan Rachid Ghezzal’ı antrenman eksiği yüzünden yedek soyunduracağı ifade edilen teknik patron Yalçın, orta alanda Adem Ljajic’e yine 11’de şans tanıyacak.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.