haberkartali.net

Ödemeler Rıdvan Yılmaz’dan gelecek

24 Temmuz 2022 - 15:10
Rıdvan Yılmaz'ı 6.5 M€ bedelle Glasgow Rangers'a gönderen Beşiktaş, gelecek para ile tüm ödemelerini tamamlayacak.

Beşiktaş, özkaynak düzeninden yetişen genç yıldızı Rıdvan Yılmaz‘ı 6.5 milyon euro bonservis ve bir sonraki satıştan %20 payla İskoç ekibi Glasgow Rangers’a sattı. 21 yaşındaki oyuncu, 2019’dan bu yana kulübe bonservis bedeli kazandıran ilk isim olurken, Rıdvan’dan gelecek para da yönetimin elini rahatlattı.

Siyah-Beyazlılar, Rıdvan’dan kazandığı parayla hem ödemelerini yapacak hem de kadroya katmak için büyük uğraş verdiği Fassnacht’ın bonservisi ödeyecek.

Öte yandan Siyah-Beyazlılar’ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz’la ilgili bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ersin, “Yolun açık olsun kardeşim benim” ifadeleriyle takımdaki en yakın arkadaşını uğurladı.

Genç oyuncu da veda konuşması yaptığı sırada gözyaşlarına hakim olamamıştı. Ersin Destanoğlu için de Avrupa’dan tekliflerin olduğu belirtildi

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.