haberkartali.net

Oğuzhan ve Lens için indirim planı

07 Kasım 2019 - 12:29
Beşiktaş yönetiminin birinci önceliği, devre arasında Oğuzhan ile Lens'in yüksek maaşlarında indirime gitmek olacak.

Beşiktaş yönetiminin birinci önceliğinin, devre arasında takımın en fazla kazanan iki oyuncusu Oğuzhan ile Lens’in yüksek maaşlarında indirime gitmek olacak. 2.3 milyon euro alan Lens ile 2 milyon euro’ya oynayan Oğuzhan’ın yüksek maliyetlerinden kurtulmak istiyor.

Atiba’nın kararı kafa karıştırdı

Beşiktaş’ın Kanadalı yıldızı Atiba’nın durumu kafaları karıştırmaya devam ediyor. Son iki sezondur sözleşmesi yenilenen Kanadalı oyuncunun gelecek sezon nasıl takımda tutulacağı şimdiden herkesin merak konusu oldu. Atiba geçen sezon CONCAF Kupası’ndan sonra bırakacağını net şekilde açıklamasına rağmen yeniden takıma döndürülmüştü.

Guti umudu kesti

Geçen sezon Beşiktaş’ta yardımcı antrenör olarak görev yapan Guti sürpriz bir kararla İspanya 2’nci Ligi’nden Almeria’ya gitti. İspanyol antrenörün, Serdal Adalı’ya verdiği söz yüzünden Yunanistan ve Fransa 1’nci Ligileri gibi önemli liglerden gelen teklifleri reddettiği bildirildi. Guti’nin, Beşiktaş’a dönme hayali kaybolduğu için 2’nci lige gittiği bildirildi.
.

Haber Kaynağı: Fotomaç

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.