haberkartali.net

Öncelik Valentin Rosier

14 Şubat 2021 - 11:43
Sezon başından bu yana üst düzey bir performans sergileyen Rosier, Beşiktaş'ın bonservisini almak istediği oyuncuların başında geliyor.

Beşiktaş üç kiralık yıldızın da bonservisini almak istiyor. Ekonomik koşullar devreye girdiğinde Rosier; Ghezzal ve Montero’nun arasından sıyrılıyor. Fransız sağ bek bonservisinin alınamaması halinde 1 yıl daha kiralanacak.

Beşiktaş yönetimi, kiralık olarak kadrosunda bulunan Valentin Rosier, Rachid Ghezzal ve Francisco Montero üçlüsü arasında önceliğini belirledi.

Siyah-beyazlılar, üç oyuncuyu da kadrosunda tutmak istiyor ancak ekonomik koşullar gereği yaz döneminde bütçenin azalacağı beklenirken, işi zor olan Beşiktaş’ın bonservisini almak istediği ilk isim sağ bek Rosier.

24 yaşındaki Fransız oyuncu için 3 milyon Euro’yu gözden çıkaran Kartal, Portekiz ekibi Sporting ile görüşmelere devam ediyor. Yönetim sezon sona ermeden işi bitirerek taraftarına da sürpriz yapmak istiyor. Bonservisle olmaması halinde Rosier için 1 yıl daha kiralık seçeneği masaya koyulacak.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.