haberkartali.net

“Orta alanda tempo yapmalıyız”

16 Mart 2021 - 12:43
Cuma günü ligde karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Başakşehir bu kez kozlarını Türkiye Kupası’nda paylaşıyor. Sergen Yalçın ise takımını uyardı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde bugün Beşiktaş ile Başakşehir karşılaşacak. Maç saat 20.45’te Vodafone Park’ta yapılacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak yarı finalde kazanan finale yükselecek. İki takım arasında geçmişte oynanan müsabakalarda Başakşehir’in galibiyet sayısı daha fazla olsa da Beşiktaş bu sezon ligde oynanan iki karşılaşmayı da 3-2 kazanarak rakibine karşı moral üstünlüğü yakaladı.

Sergen Yalçın’dan takımına uyarı

Türkiye Kupası’nı son olarak 11 Mayıs 2011’de, o zamanki ismi İstanbul Büyükşehir Belediyespor olan Medipol Başakşehir’i penaltılarla yenerek kazanan ve 10 yıllık hasretini dindirmek isteyen Beşiktaş’ta bu maç öncesi Gökhan Töre ile Cenk Tosun’un sakatlığı bulunuyor. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın dün takımla yaptığı toplantıda “Ligdeki maçı unutun. O performansımızın üstüne koymalıyız. Başakşehir fizik ve teknik olarak üstün bir ekip. Orta alanda tempo yapmalıyız. Rakibin kanat oyuncularına dikkat edin” dediği belirtildi.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.