haberkartali.net

“Oynanan oyunu bir tane taca bağlayamazsın”

28 Aralık 2020 - 21:45
Beşiktaş, Süper Lig'de evinde oynadığı Sivasspor karşılaşmasından 3-0'lık net bir galibiyetle ayrılırken Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, sahasında Sivasspor’u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın değerlendirmelerde bulundu.

“Performansımız iyiydi”

Oyuncularının performansından memnun olduğunu söyleyen Yalçın, “90 dakikanın tamamında oyuncularıma teşekkür ediyorum. Çok sağlam duran bir takım vardı. Bugün için kazanılacak oyunu oynamaya çalıştık. Oyuncuların performansı iyiydi. İyi bir galibiyet aldık. Sivasspor güçlü bir takım. Birçok sorunu atlatmış bir takım. Onları da tebrik ediyorum. Kazandığımız için mutluyuz. Bizi hedefte tutan bir takımdı. Ligin yarışmacı takımı pozisyonunda kalmaya devam ediyorum.” dedi.

“90 dakikayı bir tane taca bağlayamazsın”

Maçın ilk golünde yaşanan taç pozisyonu hakkında da yorum yapan Yalçın, “Oyun içi organizasyonunda çok memnunum. İnşallah böyle devam ederiz. Vida 20. dakikada bizi değiştir dedi. Koronayı atlattığı için sıkıntı olabilir dedi doktor. Devrede devam edeceğini söyledi. Önümüzdeki haftayı etkileyeceğini sanmıyorum. Taç mı değil mi bilmiyorum ama, orta gol olmasaydı bu konuşulmayacaktı. 90 dakikayı bir tane taca bağlayamazsın. Antalyaspor maçında aynı golü yedim. Sonra hakem hocalarını aradım, ‘Top çıkmış olabilir ama izdüşümü olabilir’ denildi. Ben de çıkmış gibi gördüm ama bütün oynanan oyunu bir tane taca bağlayamazsın. Kazandığımız için mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.