haberkartali.net

PAOK’un Cyle Larin pişmanlığı!

10 Şubat 2021 - 11:32
Beşiktaş'ta bu sezon golleriyle parlayan Cyle Larin ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yunan basını, PAOK'un Cyle Larin'i yaz döneminde kiralamak istediğini ancak Siyah-Beyazlılar'ın istediği 2 milyon avroluk satın alma opsiyonu nedeniyle transferin gerçekleşmediğini yazdı.

Beşiktaş‘ın bu sezon gol yükünü çeken isimlerinden Cyle Larin için Yunan gazetesi Sportime flaş bir iddia ortaya attı. Gazete, 26 karşılaşmada fileleri 15 kez sarsan 25 yaşındaki Kanadalı forveti, PAOK’un yaz transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna katmak için uğraş verdiğini belirtti.

2 milyon avro ödemek istemediler

Ancak Kara Kartal’ın o dönem talep ettiği 2 milyon avroluk satın alma opsiyonunu yüksek bulan Yunan kulübü transferden vazgeçti. Selanik ekibi bunun üzerine Rijeka’dan Antonio Colak’a 3 milyon avroya imza attırdı. Hırvat oyuncunun bu sezon 10 maçta 1 golü bulunuyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.