haberkartali.net

PFDK’dan Beşiktaş’a sosyal mesafesi cezası geldi

05 Kasım 2020 - 18:13
PFDK localarda bulunan ev sahibi takımın taraftarının sosyal mesafe kuralına uymaması nedeniyle Beşiktaş'a 24 bin TL para cezasına çarptırdı.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Vodafone Park’ta oynanan Beşiktaş – Yeni Malatyaspor mücadelesinde localarda bulunan ev sahibi takım taraftarlarının sosyal mesafe kuralına uymamaları sebebiyle siyah beyazlı ekibe 24 bin TL para cezası verdi.

PFDK tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“BEŞİKTAŞ A.Ş.’nin, 01.11.2020 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-YENİ MALATYASPOR Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KAPALI DOĞU TRİBÜNÜ VOLVO 1903 A blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine, aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.’nin, localarda bulunan taraftarlarının sosyal mesafe kuralına uymamalarından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 24.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.