haberkartali.net

Pinto: “Beşiktaş harika bir takım”

24 Ekim 2019 - 11:40
Braga Teknik Direktörü Ricardo Pinto, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Beşiktaş maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam oynanacak Beşiktaş – Braga maçı öncesi Portekiz ekibinin teknik patronu açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş‘ın zorlu bir süreç içerisinde olduğunu vurgulayan Pinto: “Avrupa Ligi’nde atmosfer zor. Her maça kazanmak için çıkıyoruz ve yarın da bunu yapacağız. Beşiktaş son maçlarda alınan sonuçlar nedeniyle kendini baskı altında hissedebilir,şu an grupta 0 puandalar ve haftasonu da bir derbi oynayacaklar. Bu baskı bizim için avantaj olabilir.”

Beşiktaş kadrosundaki eksikler üzerine konuşan Pinto: “Burak Yılmaz bildiğim kadarıyla oynamayacak ancak yine de Beşiktaş müthiş oyunculara sahip. Bizim de sakat oyuncularımız var. Beşiktaş harika bir takım ve kaliteli oyunculara sahip. Skoru değiştirebilecek çok oyuncusu var.”

Beşiktaş taraftarını yakından tanıdığını belirten Pinto: “Önceden iyi sonuçlar aldık, evet ama Türkiye’de durum biraz farklı. Türk taraftarlar fazlasıyla tutkulu ve bu atmosferde oynamak zor. Ancak bu futbolcularımı motive edebilir. Boş statta oynamaktan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

 

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.