haberkartali.net

Rachid Ghezzal sıkıntısı başladı

14 Nisan 2021 - 10:20
Leicester’ın teknik direktörü Rodgers, Cengiz Ünder’in yerine düşündüğü Ghezzal’ı yeni sezon kampına götürecek.

Asistleri ve golleriyle Beşiktaş’ın başarısında büyük rol oynayan Rachid Ghezzal‘ın geleceği belirsizliğini koruyor. Siyah-Beyazlılar’ın yeni sezonda da takımda tutmak için uğraştığı Cezayirli yıldız konusunda gelişmeler pek de iç açıcı değil.

Yeni sezon planlarında var

Leicester Teknik Direktörü Brendan Rodgers, Roma’dan kiralanan Cengiz Ünder’i yeni sezonda düşünmüyor. Başarılı hocanın Cengiz’in yerine Ghezzal’ı kullanmak istediği ifade ediliyor.

Ghezzal kalmak istiyor

Ayrıca İngilizler 1 yıl daha sözleşmesi olan yıldız futbolcunun bonservisini 8 milyon Euro olarak belirledi. Geleceği ile ilgili konuşan Ghezzal ise Beşiktaş’ta kalmak istediğini söyledi.

Zamanı gelince göreceğiz

Başkan Ahmet Nur Çebi, Ghezzal’la ilgili transfer sorularını yanıtladı. Başkan Çebi, “Bu tür konular şu an gündemimizde yok. Zamanı geldiğinde, sadece Ghezzal değil diğer futbolcularımızla da yolumuza devam etmek için her türlü istek ve arzu içerisinde olacağımızı belirtmek isterim” açıklamasını yaptı.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.