haberkartali.net

Rachid Ghezzal’ın yükü artıyor

12 Temmuz 2022 - 19:31
Süper Lig ekibi Beşiktaş’ın teknik direktörü Valerien Ismael, tecrübeli futbolcu Rachid Ghezzal'den yeni sezonda çok şey bekliyor.

Beşiktaş‘ta forma giyen Rachid Ghezzal, siyah-beyazlı takımın yeni sezondaki en önemli kozlarından biri olacak. Teknik direktör Ismael, Ghezzal’in yeni sezondaki rolünü de belirledi.

Aksiyonları Ghezzal yönetecek

Sözcü’nün haberine göre, orta sahadan en önemli beklentisi hücumda yapılan top kayıplarına telafi etmek ve yine hızlı şekilde kazanmak olarak belirleyen teknik direktör Valerien Ismael, oyun içi aksiyonları Ghezzal’ın yönetmesini istiyor.

Ismael’in beklentisi

Hücumun ana merkezi sol kanat olurken, sağdaki Ghezzal’ın ters topları ile sol hücum bölgesi en etkili şekilde kullanılacak. Kanat oyuncularına atak yönünü sürekli değiştirmeleri ile ilgili çalışmalar yaptıran Ismael, topun hem ayağa hem de koşu mesafelerine göre atılmasının da önemine dikkati çekiyor.

Ghezzal’ın geçen seneki performansı

Cezayirli futbolcu geçen sezon 43 maçta 5 gol 7 asistlik performans sergiledi. Ghezzal, 2020-21 sezonunda ise 36 maçta 8 gol 18 asistle takımın öne çıkan isimlerinden biri oldu. 30 yaşındaki futbolcu daha önce Fiorentina, Leicester City, Monaco ve Lyon formalarını da giymişti.

Haber Kaynağı: Cumhuriyet Gazetesi

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.