haberkartali.net

Rıdvan’a Milli Takım yolu gözüktü

21 Şubat 2021 - 13:37
A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş'ta çalıştığı dönemde keşfettiği 19 yaşındaki sol bek Rıdvan Yılmaz'ı Dünya Kupası Elemeleri kadrosuna almayı planlıyor.

Türk futbolunun yeni sol beklerinden Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz, hayalini kurduğu A Milli Takım formasına artık çok yakın…

Ay-Yıldızlı ekibin Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2018-19’da Beşiktaş’ı çalıştırırken 17 yaşında iken şans verdiği Rıdvan’ı Mart ayında oynanacak 2022 Dünya Kupası Eleme maçları kadrosuna çağırmayı planlıyor. G Grubu’nda yer alan A Milli Takım, elemelerdeki ilk maçını 24 Mart’ta Hollanda ile oynayacak. 27 Mart’ta Norveç deplasmanına çıkacak olan Ay-Yıldızlılar, grubun 3. karşılaşmasını 30 Mart’ta Letonya ile yapacak.

Geçen sezon Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın şans vermesiyle 6 maçta süre alan Rıdvan, bu sezon 13 karşılaşmada görev yaptı. Performansı ile beğeni toplayan genç sol bek, son 2 haftada sakatlığı nedeniyle maça çıkamadı.

Sakatlığını atlatan başarılı futbolcu, Denizlispor maçıyla birlikte sahalara dönecek.

Haber Kaynağı: Sözcü Skor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.