haberkartali.net

Rıza Çalımbay, Mert Hakan ve Emre Kılınç söylentilerine cevap verdi

17 Kasım 2019 - 17:17
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mert Hakan ve Emre'yi takımda tutmak istediklerini söyledi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Sözcü’ye verdiği röportajda Beşiktaş’ın geçen sezondan bu yana kadrosuna katmak istediği Sivassporlu futbolcular Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş söylentileri hakkında konuştu.

“Giderlerse bir şey diyemeyiz”

İki oyuncuyu da kadrolarında tutmak istediklerini belirten deneyimli teknik adam, “Geçen sezon oynamayan Mert Hakan ve Erdoğan iki yeni transferimiz gibi oldu. Mert ve Emre Kılınç’ın sözleşmeleri sezon sonunda bitiyor. Yönetim yeni anlaşma için uğraşıyor. Elbette kalsınlar isterim. Ama giderlerse de ben dahil hiç kimse bir şey diyemez. Kapasiteleri çok yüksek ve giderlerse yeni takımlarına çok büyük katkıda bulunurlar” ifadelerini kullandı.
Mert Hakan Yandaş, bu sezon ligde forma giydiği 11 maçta 3 gol atarken Emre Kılınç ise takımına 9 maçta 3 gol 4 asistlik katkıda bulundu.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.