haberkartali.net

Rosier, ilkleri yaşıyor

08 Şubat 2021 - 11:08
Fransız futbolcu Valentin Rosier, Konyaspor karşısında kritik bir anda sahneye çıkıp topu filelerle buluşturarak 3 puanı getirdi.

Beşiktaş‘ın sahasında Konyaspor’u 1-0 yendiği karşılaşmasında siyah beyazlıları galibiyete taşıyan Valentin Rosier, kariyerindeki ilkleri Kartal’da yaşamaya devam etti.

Siyah beyazlıların sezon başında Portekiz ekibi Sporting Lizbon’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Fransız futbolcu, ilk resmi golünün yanı sıra, ilk lig karşılaşması golünü de Beşiktaş forması altında kaydetti.17 Aralık 2020’de, Türkiye Kupası’nda 3-1 kazanılan Tarsus mücadelesinde kariyerinin ilk golünü kaydeden Rosier, dün ilk mücadelesini golünü kaydetti.

“İş başa düştü”

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan 24 yaşındaki sağ bek, “Aboubakar çok iyi bir karakter. Her idmanda çok eğleniyoruz. Bugün oyundan çıktı, gol atma görevi bana kaldı” ifadelerini kullandı. Siyah beyazlı futbolcu, “Konyaspor karşısında uzun bir süre eksik oynadık. Bu nedenle zor bir durum ortaya çıktı. Ancak ne olursa olsun sonuçta kazanmayı başardık. Hem gol attığım hem kazandığım için çok mutluyum. Attığım golü anneme hediye ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.