haberkartali.net

Rota yeniden Mandzukic

15 Kasım 2020 - 15:56
Devre arası transfer döneminde kadrosuna bir golcü almayı planlayan Beşiktaş, Cenk Tosun'un İngiltere'de kalma kararı sonrasında rotayı yeniden Mandzukic'e çevirdi.

Beşiktaş‘ta ocak ayı transfer döneminde kadroya katılacak golcü için yeni hedef belirlendi.  Kartal, Hırvat yıldız Mandzukic için şartları zorlayacak.

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin “Cenk Tosun’u isteriz” sözleri üzerine transfer komitesi çalışmalara başlamak üzereyken, milli oyuncunun babası, oğlunun İngiltere’den ayrılmayı düşünmediğini söylemesi hayal kırıklığına sebep oldu.

Türkiye Gazetesi’nin haberine göre yaşanan bu gelişme sonrası Kartal, rotayı Mandzukic’e çevirdi. Katar’da oynayan yıldız oyuncu için harekete geçilecek.

Katar’da oynuyor

Katar’ın Ed-Dehil takımında forma giyen Hırvat yıldız Mandzukic’in alınabilmesi için yönetim şartları zorlamaya hazır durumda.

Beşiktaş, transferin son gününde Mandzukic ile kıran kırana pazarlık yapmış, Hırvat yıldız ve menajeri, Beşiktaşlı yöneticilerle 3-4 kez görüntülü olarak görüşmüştü.

Oyuncu ve menajeri büyük ölçüde ikna edilmiş ve Mandzukic, senelik 2.5 milyon euro garanti ücret ve 2 senelik sözleşme teklifine ‘evet’ demişti. Ancak tecrübeli forvetin 3 milyon euro’luk imza parası istemesi transferin gerçekleşmemesine neden olmuştu.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.