haberkartali.net

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun kavga videosu ortaya çıktı!

18 Kasım 2019 - 18:03
Beşiktaş'ın eski yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun, iş insanı Atalay Demirbaş ile kavga ettiğine dair görüntüler ortaya çıktı.

Beşiktaş’ın Hukuk’tan sorumlu eski yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun, daha önce iddialara göre locasını izinsiz kullandığı Atalay Demirbaş ile İstanbul’da bir restoranda kavga ettiğine dair görüntüler ortaya çıktı.

İş insanı Atalay Demirbaş’ın kendisi tarafından paylaşılan videoda, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Atalay Demirbaş’ın aralarında çıkan tartışmanın büyümesi sonucu Mahmutyazıcıoğlu’nun iki kez kafa attığı görülüyor. Dün yaşanan bu gelişme sonrası Demirbaş, görüntüleri ve belgeleri toplayarak Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulundu.

“Locam benden habersiz Ekrem İmamoğlu’na devredildi”

Demirbaş, savcılığa verdiği ifadede “Sahibi olduğum loca benim iznim olmaksızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sunulmuş. Ancak ben bunu maç saatinde öğrendim. Bu olay daha sonra basına yansıdı. Benim rızam dışında gelişen bu olaydan sonra Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aramızda bir gerginlik oluştu. Bu kişi, locanın benim tarafımdan kullanıma sunulduğunu söylememi istedi ancak ben kabul etmedim.” sözlerini sarf etti.

“Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 5 milyon dolarlık gayrimenkule 10 milyon dolar ödedi”

İkili arasında çıkan tartışma konularından bir diğeri ise, Atalay Demirbaş’ın Beşiktaş’ın Kuzu Grup’a ait olan Sea Pearl projesinden 5 milyon dolar değer biçilen gayrimenkul için 10 milyon dolar ödediğini iddia etmesiyle alevlenmişti.

İfadesinde bu konudan da bahseden Demirbaş, “Şafak Mahmutyazıcıoğlu o dönem bu söylemlerimi yalanlamıştı. Ancak yönetim değiştikten sonra endişe etmiş olacak ki beni arayarak bu sözlerimi yalanlamamı istedi. Bunu da yapmadım. Beni tehdit etti ve sonrasında kafa attı. Dediklerini yapmadığım takdirde beni öldüreceğini söyledi.” şeklinde konuştu.

İşte o görüntüler ve Atalay Demirbaş’ın ifadesi:

Atalay Demirbaş’ın Cumhuriyet Başsavcılığı’na vermiş olduğu ifade:

atalay demirbaş'ın ifadesi atalay demirbaş'ın ifadesi
Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.