haberkartali.net

“Sakın koltuktan çıkıp sahaya girme”

11 Kasım 2019 - 12:05
Futbol yorumcusu Metin Tekin, Beşiktaş - Denizlispor maçında Diaby'e yapılan müdahale sonrası çıkmayan kırmızı kart kararını değerlendirdi.

Futbol yorumcusu Metin Tekin, Süper Lig’in on birinci haftasında Beşiktaş’ın Vodafone Park’ta Denizlispor’u ağırladığı karşılaşmada, yeşil siyahlı futbolcu Isaac Suckey’nin Abdoulay Diaby’e yaptığı sert müdahale sonrası karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya’nın kararını ve VAR hakemi Hasan Ceylan’ı beIN Sports ekranlarında eleştirdi.

“10 kişiyiz burada. 1 kişi sarı kart derse konuşmayalım. 10’umuz da bu pozisyon için ‘kırmızı kart’ dedi. Türkiye’de ‘2 kişi kırmızı kart değil!’ dedi, hakem Özgür Yankaya ile Hakan Ceylan… Kendisini tanımıyorum. Hasan Hoca’nın (Hasan Ceylan) oğlu. Ama maalesef çok kötü başladı hakemliğe. Olmaz yani, yapamazsınız.

“Koltuktan çıkıp sahaya girme”

Siz bunu VAR’da çağırıp kırmızı kart veremiyorsanız, VAR odasından bir daha çıkmayın. Çok ağır konuşuyorum belki ama. Lütfen MHK açıklasın. Yapmayın yani. Hakikaten biz de zor durumda kalıyoruz. Hakan Ceylan genç bir hakem. Aman koltuktan çıkıp sahaya girme. Çok tehlikeli. Böyle hakemlik yapamazsınız.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.