haberkartali.net

Salih Özcan, Eray Cömert, Levin Öztunalı; listede

29 Mart 2021 - 10:19
Salih Özcan’a imza attırmayı planlayan yönetim, sonrasında Basel’den Eray Cömert ve Mainz’dan da Levin Öztunalı için harekete geçecek.

Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara şimdiden başlayan Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda ilk hamleyi orta sahaya yapacak. Dorukhan Toköz’le lig bitiminde yolları ayırmayı planlayan, aynı bölgede forma giyen Oğuzhan Özyakup’un da formundan memnun olmayan yönetim, bu hattı hem genç hem de kaliteli bir futbolcuyla güçlendirmek için yoğun mesai içinde. Bu konuda Almanya Bundesliga ekibi Köln’ün yıldız oyuncusu Salih Özcan’ı bir süredir takip eden Kara Kartal, kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan başarılı isme formayı giydirmeyi planlıyor. 23 yaşındaki futbolcunun menaceriyle bir süredir temasta bulunan Siyah-Beyazlılar’ın, büyük ölçüde anlaşmaya vardığı kaydedildi.

Levin de boşa çıkıyor

Salih Özcan’la birlikte başka genç isimleri de kadrosuna kazandırmayı düşünen Kara Kartal’ın, İsviçre Ligi ekibi Basel’in 23 yaşındaki stoperi Eray Cömert’i de takip ettiği belirtildi. Transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları’nın bizzat ilgilendiği operasyon kapsamında Siyah-Beyazlılar’ın listesinde yer alan üçüncü ismin de Almanya Bundesliga ekibi Mainz’da görev yapan 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Levin Öztunalı olduğu ifade edildi. Levin’in de kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.