haberkartali.net

Salih Uçan ve Kevin N’Koudou göz dolduruyor

24 Ağustos 2022 - 10:11
Sezon başında takımdaki gelecekleri belirsiz olan Kevin N'Koudou ve Salih Uçan gösterdikleri performansla dikkatleri üstüne çekti.

Beşiktaş’ta Spor Toto Süper Lig’de ilk 3 hafta alınan 7 puanın yanı sıra bölüm bölüm oynanan iyi oyun, taraftarları mutlu ederken Kevin N’Koudou ve Salih Uçan, takımın kilit isimleri oldu.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Başakşehir’de geçiren Salih Uçan, ligdeki ilk 3 maçta takımına 1 gol, 1 asistlik katkı sağladı. Skor katkısının yanında takımın orta alandaki yükünü de çeken Salih Uçan, ligin ilk 3 haftasında da ilk 11de görev yaparken, sadece Alanyaspor karşılaşmasında oyundan alındı.

Geçen sezon Beşiktaş ve Başakşehir’de toplamda 26 maçta görev alan ve bu maçların sadece 8’inde ilk 11’de sahaya çıkan Salih Uçan, henüz 3. haftada geçen sezonun istatistiklerini geride bıraktı.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLECEKTİ, İLK 3 MAÇTA TAKIMI SIRTLADI

Beşiktaş’ta, teknik direktör Valerien Ismael ve taraftarları sevindiren diğer bir isim ise Kamerunlu kanat oyuncusu Kevin N’Koudou oldu.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle sadece 17 maçta sahaya çıkabilen N’Koudou, bu sezon kusursuza yakın başladı. Yeni sezon öncesinde sözleşmesi feshedilmesi dahi gündeme gelen N’Koudou, 3 maçta 2 gollük katkısının yanı sıra, sol kanatta takımın hücumlarında etkin rol oynadı. Kamerunlu kanat oyuncusunun, 2022 Dünya Kupası’nda da Kamerun Milli Takımı ile boy göstermesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.