haberkartali.net

Şampiyon yapacak puan belli oldu

12 Nisan 2021 - 10:48
Beşiktaş, BB Erzurumspor'u deplasmanda 4-2 yenerek son 8 haftada avantajı eline geçirdi. Ligde şampiyonluğa ulaştıracak puan da belli oldu.

Süper Lig’de artık son haftalara girilirken heyecan giderek yükseliyor. 34. hafta bugün oynanacak 3 karşılaşmayla geride kalacak. Şampiyonluk yarışında son düzlüğe girilirken mutlu sona ulaştıracak puan da belli oldu.

Son iki maçında Çaykur Rizespor ve Atakaş Hatayspor’a mağlup olan Galatasaray BAY geçtiği haftanın ardından TT Stadı’nda Fatih Karagümrük’le 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

Zirvede yer alan Beşiktaş, zorlu BB Erzurumspor virajını 4-2’lik galibiyetle dönerek liderliğini iyice perçinledi, yarışta büyük avantaj yakaladı.

Yeni Malatyaspor’la rakip sahada 1-1 berabere kalarak 2 puan bırakan Fenerbahçe bu akşam saat 19.00’da Gaziantep FK’yı konuk edecek.

Süper Lig’de 32. maçlar sonunda Beşiktaş puanını 70’e yükselterek ezeli rakipleri Fenerbahçe’ye 7, Galatasaray’a ise 8 puan fark attı.

Şampiyonluk puanı 88

Beşiktaş önündeki 8 maçın 6’sını kazanırsa puanını 88 yaparak hiçbir sonuca bakmaksızın 16. şampiyonluğunu ilan edecek.

İkinci bir ihtimal ise Fenerbahçe’nin ligde tüm maçlarını kazanıp lider Beşiktaş’ın 5 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi alması.

Bu durumda iki takım da Süper Lig’i 87 puanla bitirecek. Beşiktaş ikili averajda ezeli rakibine üstünlük sağladığı için (3-4, 1-1) yine mutlu sona ulaşacak.

Süper Lig’de Fenerbahçe Gaziantep FK ve Başakşehir’le karşılaştıktan sonra 36. haftayı BAY geçecek. Sarı-lacivertli takım BAY geçtiği haftada lider Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor’un konuğu olacak.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.