haberkartali.net

Şenol Güneş’in gözü ara transferde

04 Kasım 2022 - 11:00
Beşiktaş'ta 2. dönemini yaşayan tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş gelecek sezon transfer planlamasına başladı.

Beşiktaş’ta gözler Galatasaray derbisinde. Siyah-beyazlılar dev maça odaklanırken teknik direktör Şenol Güneş geleceğin kadrosu için mesai harcıyor.

5-2’lik Ümraniyespor galibiyetiyle ikinci dönemine başlayan Teknik Direktör Şenol Güneş’in ara transferde kadroyu güçlendirmenin hesaplarını yapıyor. Tecrübeli çalıştırcının özellikle sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimalleri bulunan kiralık oyuncuların yerlerine takviye düşündüğü ifade edildi.

Beşiktaş’ta kiralık forma giyen futbolcular

Kartal sezon başında Wout Weghorst (Burnley), Arthur Masuaku (West Ham United), Dele Alli (Everton) ve Tayfur Bingöl’ü (Alanyaspor) kiralık olarak renklerine bağlamıştı. Geride kalan dönemde Dele Alli dışında tüm kiralık oyuncular iyi performans sergiledi. Özellikle Weghorst ve Masuaku ortaya koydukları futbolla alkışları toplamayı başardı.

Şimdiden gelecek sezonun planlamasını yapan teknik patron Şenol Güneş’in, kiralık oyuncuların yerlerine alternatif isimler bakılmasını istediği vurgulandı. Yerli veya yabancı oyuncu ayrımı yapmayan Güneş’in kapısının deneyimli ve kaliteli isimlere açık olduğu kaydedildi.

Stoper düşünülüyor

Şenol Güneş’in savunmaya stoper takviyesi istediği de öğrenildi. Romain Saiss ve Tayyip Talha Sanuç’tan memnun olan siyah-beyazlı hocanın doğrudan ilk 11’de görev yapabilecek seviyede bir stopere sıcak baktığı belirtildi.

Kadrodaki diğer stoperler Francisco Montero, Welinton Souza ve Emrecan Uzunhan’ı da beğenen Şenol Güneş’in bu oyuncuların performansına göre kesin kararını vereceği aktarıldı. Welinton’un ayrılmaması halinde stoper takviyesinin sezon sonuna bırakılabileceği ileri sürüldü. Brezilyalı futbolcuyla yolların ayrılması durumunda ise bir savunmacının takıma dahil edileceği vurgulandı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.