haberkartali.net

Serdal Adalı: “Çebi’nin psikolojisi bozuk”

16 Ekim 2019 - 21:13
Serdal Adalı, 20 Ekim'de gerçekleşecek olan seçim öncesi beIN Sports'a verdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı.

Serdal Adalı, kendisi için “kurulu düzenin devamı” açıklamasını yapan Ahmet Nur Çebi için “Çok yanlış bir yol seçti. Tahmin ediyorum birazcık psikolojisi bozuk bu ara.” ifadelerini kullandı.

İşte Serdal Adalı’nın açıklamaları:

“Artık kendi başkanlık vizyonumu ortaya koymanın zamanı geldi. Bu sadece sizin istemenizle de olmuyor. Genel Kurul üyelerimizin ısrarları ve teşvikleriyle de aday oldum. Aynı zamanda içinde bulunduğumuz yönetimin de hep bahsettiğimiz mali sıkıntılarını bilirken, aday olmamak çok da doğru olmazdı.”

Çarkı döndürecek alternatifler çok

Beşiktaş büyük bir camia. Daha önce de söyle sıkıntılar yaşadı ama her zaman altından kalktı. Kısa zamanda işi toparlayıp normal rutin hale getireceğiz. Bu ay yapılacak ödemeler var. Biz yönetim olarak bunun hazırlığını yaptık. En azından önümüzdeki 1-2 ayın finansmanını yönetim olarak sağlayacak hazırlığımız var. Daha sonrası için Beşiktaş’ta çarkı döndürecek alternatifler çok. Arkadaşlarımız projeler üstünde çalışıyor. İnşallah seçilir ve bunları açıklama fırsatımız olur.”

Ocak ayında gerekirse transfer yaparız

“Abdullah Avcı çok başarılı bir teknik direktör. Başarılı olacağına da yürekten inanıyorum. Takıma da inanıyorum. Şampiyon olacağımızdan %100 eminim. Taraftarlarımız, camiamız içini rahat tutsun. Sonuçlara göre teknik direktör değiştirmek Beşiktaş’ın kültüründe yok. Lig devam ederken bunları konuşmanın anlamı yok. Futbol takımının bütçesi dahilinde transfer gerekiyorsa Ocak’ta yapacağız. Ancak sırf şov olsun diye, yıldız transferi yaptım diye transfer olmaz. Futbol takımına maksimum oranda katkı sağlayacak olan oyuncu olursa transferi yaparız. Çalışmalarımız var.”

Serdal Adalı, Ahmet Nur Çebi’nin kendisi hakkında yaptığı açıklamalara da sert bir yanıt verdi.

Neden açıklamadılar?

“Seçim çalışmamın başından beri camiayı birleştirelim diye yola çıkmış bir insanım. Görüyorum ki sayın Çebi hala ayrıştırmaya çalışıyor. Son 7 seneyi inceleyelim lafım, bunu Fikret Orman talep etti benden. Gereğini yap diyen kendisidir. Orada 10 sene demiş. Son 1,5 senesinde ben varım. Onun da 6 ayı başka bir yerdeydim. Kendileri daha önce bu incelemeyi yaptırdı. Benim de içinde olduğum yönetimin. Sayın Fikret Orman’la beraberlerken, benim de içinde olduğum geçmişi incelediler. Açıklasaydı o zaman. Niye açıklamadılar? Hesap soracağız, inceleteceğiz dediler. Ahmet Nur Çebi de ikinci başkanıydı bu kulübün. Madem bir şey vardı niye açıklamadılar. Ben hayrete düşüyorum. Üzüldüm de.”

Genel kurulun zekasıyla dalga geçiyor

“Hazır kıtalardan bahsediyorlar. Bir önceki seçimde sayın Fikret Orman’la Ahmet Nur Çebi bana karşı seçime girdi. O zaman hazır kıtalar yok muydu. Yeni mi çıkmış. Bu camia çok zeki bir camiadır. Bence Beşiktaş Genel Kurulu’nun zekasıyla dalga geçiliyor. Ve çok yanlış yapıyor. Beşiktaş Genel Kurulu’nun her oyu kıymetli. Herkes hür iradesiyle oyunu kullanır. Bunun aksi düşünülemez. Biz birleştirelim derken ayrıştırmaya çalışıyor. Bunu geçmişte de yaptı.”

Tahmin ediyorum psikolojisi bozuk

“Parçalanma hadisesi kendi başına olan bir şey değil ki. Fikret Orman’ın yanından ayrılanların yaptığı şeyler bunlar. 19 senenin devamı demiş. Saydığı 19 senede toplam yöneticilik yılım 2,5 yıl. İnsanların zekasıyla dalga geçmesin. Mağdur edebiyatını da bıraksın Çebi. Bu camia her şeyi çok iyi biliyor. Altı buçuk sene ikinci başkanlık yapacaksınız, icra kurulu başkanı olacaksınız, Çebi’nin imzası olmadan tek bir ödeme olmayacak, sonra da mağduru oynayacaksınız. Çok yanlış bir yol seçti. Tahmin ediyorum birazcık psikolojisi bozuk bu ara.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.