haberkartali.net

Serdal Adalı: “Talisca da daha iyisi de gelir”

18 Ekim 2019 - 10:23
Beşiktaş'ta seçime kısa bir süre kala adayların Serdal Adalı, TRT Spor'a seçilmesi durumunda gerçekleştireceği politikaları açıkladı.

Serdal Adalı seçim ve vaatleri hakkında şu açıklamaları yaptı;

Beşiktaş, borçlarla batmaz. Biz bunun altından kalkabilecek bir kulübüz. Mali konular bizim camiada diğer camialara göre fazla tartışılıyor. Kısa vadede ödememiz gereken borç hakkında bir hazırlığımız var. Çözeceğiz. Ben zaten hiçbir zihniyetin devamı değilim. Ben kendi başkanlık çizgisi olan birisiyim.

“Quaresma jübile yapsın isteriz”

Quaresma beklediğimiz gibi Beşiktaş’tan ayrılmadı. Keşke daha iyi ayrılsaydı. Jübile yapmayı arzu ederse onu da jübile ile yollamak isteriz. İleri de teknik direktör olmak isterse onu bekleriz Beşiktaş’ın bir parçası oldu. İnşallah Atiba 5 sene oynar onun gibi birini bulamıyoruz.

‘Bindirilmiş Kıtalar’ söylemi hakkında…

Yönetim taraftardan kopmuş, taraftar kendi içinde bölünmüş. Taraftarla çok yakın çalışarak bu işi çözeceğiz. Camianın içinde camiayı ayrıştırmaya çalışanlar var bunları çözeceğiz. Taraftarsız bir Beşiktaş olmaz. İhraç edilenler arasında çok iyi dostlarım var bununla ilgili hazırlığımız var. Kurul ile görüşüp temiz sayfa açmak istiyoruz. 20 milyonluk bir camiadan 14 bin kişi oy kullanıyor. Üyelik işlemlerini tekrar gözden geçirip bir şekilde yenileceğiz. Seçim öncesi bunu söylemek doğru değil ama Beşiktaş üyesi arasında Beşiktaşlı olmayanlar var 3-5 oy için onların orada olması bizim ayıbımız olur. ‘Bindirilmiş Kıtalar’ söylemi çok mantıklı gelmiyor bana.

Projeleri neler?

Türkiye Jokey Kulübü çok iyi oturmuş sistemle yönetilen bir kurum benim orada çok iyi yönetim kurulum var. Hepsine çok teşekkür ederim son zamanlarda gidemedim. Ben şu ana kadar başladığım hiçbir görevi yarıda bırakmadım. Jokey kulübünün seçim zamanına 13-14 ay var süremi tamamladıktan sonra bırakacağım. Yönetimden birini görevlendirip taraftar ile iç içe yapacağı. Çoğu zaman taraftarların sorunu oluyor duymuyoruz, taraftarlardan sorumlu olacak olan bir yöneticimiz olacak. 10 gün içinde proje üretmemiz çok hayalci olur bizim devam etmekte olan projemiz var. Beşiktaş Futbol Akademisi projemiz var. 3 ay önce başladık, kısım kısım bitirmeye çalışıyoruz. 3. saha yeni yaptık çimlenmesine yeni başladık. Diğer tesislerin temeli atacaktık seçim araya girdi seçimden sonra temel atacağız görevde olsam olmasam da orayı ben üstlendim ben bitireceğim en azından Beşiktaş’a kalıcı bir hizmet olur. 2010 yılında 7 milyon dolar civarında para vermiştim para almadım öyle loca aldık, forma aldık. Dolar olarak verdik TL olarak çevirdik kur farkından dolayı.

Serdal Adalı: “BJK TV’nin açılması için yollar arayacağız”

BJK TV için herkes kapatılsın derken ben kapatılmasın dedim. Fikret Orman ‘Günde kaç saat izliyorsun’ dedi. Kapatmak benim fikrim değildi. Ben açık kalmasını istiyordum. Şube kapatılması konusuna girilince kapatılsın istedim. Tekrar açılır mı, onun için çözümler arayacağız. Hiç kimse işinden olsun istemem mali yönünden bakarsak bu iş zor verilen kararlar oluyor.

“Abdullah Avcı’ya güveniyorum”

İnşallah bu hafta galip gelip, Galatasaray’ı da yenersek teknik ekip hakkında konuşulacak bir şey kalmaz. Ben takıma ve teknik ekibimize güveniyorum. İnşallah sene sonunda Abdullah Avcı ilk şampiyonluğunu Beşiktaş’ta yaşar.

“Beşiktaş deneme tahtası değil”

Biz aslında takımı savunduk, hatalara tepki verdik ama medya önünde olmadığı için taraftarımız bunu görmedi. Geçen maçta ki hakem, genç hakem ama böyle hatalar olmaz. Genç hakemlerin ilk haftalar verip bizi deneme tahtası olarak mı görüyorlar. Hakem hataları neye göre yapılıyor hiç anlamıyoruz. Genç hakemlere de yazık 4 maçın haricinde bu tip maç verirseniz hata yapar ona da yazık . Böyle hakemlerin başlama maçı büyük maçlar olmamalı. Beşiktaş maçına verilmesin. İnşallah bir hata olmaz biz açıklama yapmak zorunda kalmayız. Beşiktaş deneme tahtası haline gelmesin. Hatadan sonra verilen kararlar hiç bir şeyi düzeltmiyor hata olduktan sonra hakemin sözleşmesini yırtmışsınız, hakemliğini bitirmişsiniz bu bizim emeklerimizi toparlamıyor bir senemizi yok ediyor. Önemli olan hakem hatası olmadan düzeltmek. Hata olduktan sonra ne işe yarar. Hakemlerin kötü niyetli olduklarına inanmak istemiyorum önemli olan bize veya herhangi bir kulübe olan hata üstüne geldiğin zaman ortaya çıkıyor. Diğer kulüpler gibi hakemi kontol altına almak için çıkıp konuşmak istemiyoruz. 4 büyüklerin maçını yönetmemiş ilk defa bizde denen birini veriyorlar buna izin vermeyeceğiz.

Serdal Adalı: “Beşiktaş’a helal olsun”

Beşiktaş ile yatıp Beşiktaş ile kalkan biriyiz. Yaşadıklarımız bizim sevgimizi azaltmaz. Maddi manevi ne hakkım varsa helal olsun. Ben öyle en ufak üzüntü duymuyorum hapis yatmam ile ilgili konuşmak istemem. Üyelik konusunda indirime girmek için genel kurula gitmemiz lazım Biletlerde ise öğrencilere indirimli projemiz var bu sezon yetişmezse bile önümüzde ki sezon indirim yapacağız üniversiteli öğrencilerimize ait bir tribün ayırıp onlara göre kombine düşüncelerimiz var.

“Talisca da gelir, daha iyisi de…”

Devre arasında transfer düşüncemiz var. Üç kulvarda mücadele ediyoruz. Ciddi bir scout ekibimiz var. Çalışmalara başladık. Ocak ayında mutlaka forvet alacağız. Ekonomik sıkıntıları çözersek Talisca da gelir, daha iyisi de gelir.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.