haberkartali.net

Serdar Saatçı takas için kullanılacak

11 Ağustos 2022 - 12:37
Beşiktaş, transfer bölgeleri için görüşmelerini sürdürürken, sol bek transferi için önemli bir takas gündeme geldi.

Spor Toto Süper Lig’de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta önemli gelişmeler yaşanıyor.

Teknik direktör Valerien Ismael’in istekleri kapsamında arayışlarına devam eden siyah beyazlılar, eksik bölgelere transfer takviyelerine devam etmek istiyor.

Koray Günter için Hellas Verona ile ilk resmi görüşmesini gerçekleştiren Beşiktaş, 3.5 milyon Euro serbest kalma bedeli bulunan oyuncu için İtalyan kulübünden ‘2 milyon Euro’ya olur’ yanıtını aldı.

Siyah-beyazlılar, 1.5 milyon Euro’nun biraz altındaki teklifi yazıya döktü. İki taraf arasında yapılan görüşmelerin yapıcı geçtiği, Verona ile 1 yıl sözleşmesi kalan 27 yaşındaki stoperin transferinin hafta içerisinde tamamlanacağı öğrenildi.

Teknik direktör Valerien İsmael’in daha önce 3’lü sistem için önerilen ve bu sisteme alışkın olan oyuncuya sıcak bakmadığı ancak yerli kuralı konusunda yaşanan sıkıntı nedeniyle fikirlerinde değişikliğe gittiği kaydedildi.

Saiss ile Koray tandemi düşünen siyah-beyazlı idareciler, böylelikle kale mevkisi dışında ideal 11 için en azından stoper hattında ikinci yerliyi çözmüş olacak.

TAYFUR BİNGÖL – SERDAR SAATÇI TAKASI

Beşiktaşlı olan ve her fırsatta hayalinin çocukluk takımının formasını giymek olduğunu belirten Tayfur Bingöl, Alanyaspor yönetimi ile görüştü.

“Bu şans bir daha ayağıma gelmez. Yardımcı olmanızı istiyorum” dedi.

Alanya ile Beşiktaş arasında Serdar Saatçı-Tayfur Bingöl takası konuşuluyor.

29 yaşındaki sağ bekin kulübüyle anlaşma sağlanması halinde kendisiyle 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.