haberkartali.net

Serdar Saatçı’nın özrü yetmedi

14 Temmuz 2022 - 10:06
Serdar Saatçı'nın teknik ekip ve takım arkadaşlarından özür dilediği bildirildi ancak teknik direktör Valerien Ismael'in kararı değişmedi.

Plzen maçında 72’de oyuna girip 83’te kenara alınınca tepki gösterip yedek kulübesi yerine doğrudan soyunma odasına giden Serdar Saatçı, karşılaşmanın ardından kadro dışı bırakılmıştı. İlk uçakla İstanbul’a gönderilen ve dünden itibaren Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde alt yapı hocaları ile çalışmalara başlayan 19 yaşındaki stoperin olayın ardından teknik ekip ve takım arkadaşlarından özür dilediği bildirildi. Ancak teknik direktör Valerien Ismael’in kararı değişmedi.

Karar dönüşte

Sözleşme yenileme konusunda da kulüp ile sıkıntılar yaşayan genç stoper konusunda nihai karar kamp dönüşü verilecek. Sportif direktör Ceyhun Kazancı, teknik ekibin raporunu yönetime iletecek. Böylece Başkan Ahmet Nur Çebi son kararı verecek.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.