haberkartali.net

Sergen Yalçın, Beşiktaş’a çifte kupayı getirmek istiyor

15 Mart 2021 - 12:32
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, siyah-beyazlıların rotasını Türkiye Kupası finali olarak çizdi. Kartal, iki kupaya da talip.

Süper Lig’de haftayı lider tamamlayan Beşiktaş gözünü Türkiye Kupası’na çevirdi. İki kulvarda da şampiyonluk yarışı veren tek takım olan siyah-beyazlılar, yarınki Başakşehir sınavına kilitlendi. Sergen Yalçın da oyuncularına ‘çifte şampiyonluk’ vurgusu yaptı. Ligdeki Başakşehir galibiyeti nedeniyle takımını tebrik eden tecrübeli çalıştırıcı, “Aradığımız ruh bu. Beşiktaş’a yakışır şekilde mücadele ediyorsunuz” dedi. Başakşehir ile kupada oynayacakları maça vurgu yapan Yalçın, oyuncularından ciddiyet istedi ve “İki kupayı da alabiliriz” dedi.

Yalçın, “Bunun için tüm konsantrasyonumuzu Başakşehir maçına vermeliyiz. Derbiyi sonra düşüneceğiz. Önce finale çıkıp kupanın bir ucundan tutmalıyız. Sonra lige bakmalıyız. Rakibimiz bu maça ekstra hazırlanacak. Biz de onlara aynı şekilde yanıt vermeliyiz” ifadelerini kullandı.

Cenk Tosun bileniyor

Cenk Tosun, sakatlığının geçmesiyle dünkü idmanda yer aldı. Başakşehir maçında riske edilmesi beklenmeyen tecrübeli forvetin, Fenerbahçe derbisine hazır duruma geleceği ifade edildi.

Rotasyon geliyor

Sergen Yalçın, tek maç üzerinden oynanacak Türkiye Kupası yarı finalinde rotasyon yapacak. Ersin, Ghezzal, N’Sakala ve Ljajic’in yedek kalacağı kesin gibi… Bu isimlerin yerine sırasıyla Utku, N’Koudou, Rıdvan ve Mensah forma giyecek. Montero, Necip ve Oğuzhan da ilk 11’de olması beklenen futbolcular. Yalçın, sadece forvette değişime gidemeyecek. Larin veya Aboubakar’dan biri ileri uçta olacak.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.