haberkartali.net

Sergen Yalçın: “Böyle devam edemeyiz!”

11 Ekim 2020 - 10:48
Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, takımı son dönemlerde alınan kötü sonuçlar sebebiyle sert dille uyardı.

Avrupa’nın ardından Süper Lig’de de başarısız sonuçlar alan Siyah-Beyazlılar’da devreye teknik direktör Sergen Yalçın girdi. Tecrübeli hoca dünkü idman öncesinde futbolcularını, “Böyle devam edersek ligin 10.haftasını göremeyiz! Ben buna müsaade etmem” sözleriyle uyardı.

Yeni sezona Şampiyonlar Ligi ön eleme turuyla başlayan Siyah-Beyazlılar, PAOK karşısında havlu atmıştı. Ardından UEFA Avrupa Ligi elemelerine geçiş yapan Kara Kartal, burada da Rio Ave’ye penaltılarla elenip Avrupa defterini kapatmıştı. 3-1’lik Trabzonspor galibiyetiyle başladıkları ligde Antalyaspor’la 1-1 berabere kalan ve ardından Konyaspor’a 4-1, Gençlerbirliği’ne de 1-0 kaybeden Kara Kartal’da moraller bozulmuştu. Milli ara ve BAY haftası sebebiyle yaklaşık 3 haftalık süreçte takımını toparlayıp 26 Ekim’deki Denizlispor mücadelesiyle kazanmaya başlamayı planlayan teknik direktör Sergen Yalçın’dan bu konuda oyuncularına uyarı geldi.

Yeni transferler alışıyor

Dünkü idman öncesinde oyuncularını etrafına toplayan Sergen Yalçın’ın, “Böyle devam edersek ligin 10. haftasını göremeyiz! Ben buna müsaade etmem. Takım olarak bir an önce toparlanmamız gerekiyor” dediği bildirildi. Yeni transferler Vincent Aboubakar, Gökhan Töre ve Josef de Souza’nın bu süreçte takıma alışmasını, son takviye Rachid Ghezzal’in de uyum sorununu atlatmasını bekleyen Sergen Yalçın, zamanı en iyi şekilde değerlendirmeyi amaçlıyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

“Sergen Yalçın: “Böyle devam edemeyiz!”” için bir cevap

  1. Ahsen dedi ki:

    Sağol hocam ya tespitin için ??

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.
%d blogcu bunu beğendi: