haberkartali.net

Sergen Yalçın için seferber olundu

28 Ekim 2020 - 9:54
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, camia içinden kendisine yapılan eleştirilerin haksız olduğunu belirtip üzgünlüğünü gizleyemedi.

Beşiktaş, lige 22 günlük ara vermesinin ardından Denizlispor deplasmanında 3-2 kazandı ama teknik patron Sergen Yalçın‘ın üzüntüsü gündem yarattı. “Kulüp tarihinin en zor döneminde antrenörlük görevini yapıyorum” diyen Yalçın’ın konuşurken boğazının düğümlenmesi camiayı kenetledi.

Haksız eleştirilerden olumsuz etkilenen Beşiktaş’ın efsanesine ilk destek taraftar grubu Çarşı’dan geldi. Çarşı, “Hem Beşiktaş’ı hem de seni çok seviyoruz Sergen Hocam. Beşiktaş’ı çok sevdiğimiz için, buradayız” açıklamasını yaptı.

Tümer Metin tepki çekti

Yönetim içinde de Sergen Yalçın’ın motivasyonunun düşmesini engellemek için hareketlilik var. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler, deneyimli teknik adama destek vermeye başladı. Başarılı hocanın en çok camianın içinden gelen isimlerin kendisini eleştirilmesine üzüldüğü öğrenildi.
Yorumculuk yapan ve Sergen Yalçın’la birlikte 2003’te şampiyonluk yaşayan eski futbolcu Tümer Metin, “Sergen Yalçın, Beşiktaş’ın efsanesi diye hocalık yapıyor Beşiktaş’ta” ifadeleri ise büyük tepki topladı.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.