haberkartali.net

Sergen Yalçın: “Kaderimizle oynamayın”

15 Şubat 2021 - 18:47
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, takımının Gençlerbirliği'ni 3-0 yendiği karşılaşmanın sonunda açıklamalarda bulundu.

Cenk Tosun’un dönüşünü değerlendiren Sergen Yalçın, “Cenk’e hayırlı olsun. İki golle iyi bir dönüş yaptı. Cenk için fazla bir şey söylemeye gerek yok. Premiere Lig’e transfer olmış bir oyuncu. Buranın kapısı ona her zaman açıktır. Cenk için Beşiktaş iyi bir rehabilitasyon dönemi olacak. Umarım Milli Takım’da da başarılı olur. ” dedi.

Pozisyonların gole dönüşmemesini değerlendiren Sergen Yalçın, “Çok net goller kaçırıyoruz. Biraz rahat davranıyor oyuncular gol pozisyonlarında. Rakiplerin kazandığı haftada kazanmak değerliydi. İkinci yarıda da kar nedeniyle şartlar zordu.” ifadelerini kullandı.

Hakemlerle alakalı görüşlerini dile getiren Yalçın, “Hakemler için çok konuşuyormuşum röportajlarda. Evet konuşuyorum. Son oynanan lig ve kupa maçlarında verilmeyen penaltılara bakın. Ne yapalım? Konuşmayalım mı? Vermesinler penaltıları, VAR’a gitmesinler, VAR’da oturan arkadaşlar, çay kahve içsinler, muhabbet etsinler. Sonra biz bir mağlubiyet, bir beraberlik alsak kupadan ayrılıp ligde de rakiplerimizin gerisine düşeceğiz. Böyle mi olmalı? Herhalde böyle olmasını bekliyor insanlar. Ben de diyorum ki böyle olmayacak. Daha değişik olacak bundan sonra. Öyle maçlarda böyle kararlar verirseniz, biz de mecburen sahada daha fazla savaşmak zorunda kalacağız. Oyuncularım zaten daha fazla savaşıyorlar kazanmak için, normal bir oyun oynanmıyor zaten.” dedi.

Bay haftasına girilmesi konusunu da değerlendiren Yalçın, “Sakatlarımız, cezalılarımız vardı. Montero hariç herkes dönecek. Belki Montero 2 maç daha kaçırabilir. Oyuncular yoruluyor. Oyuncuları anlamak lazım. 3 gün izin verdik oyunculara. Biraz dinleneceğiz. Maçlar böyle oynanırsa bizim için zor olacak. İnşallah böyle oynanmaz. Bırakın, herkes oynasın, hak eden şampiyon olsun. VAR’daki arkadaşlar lütfen dikkat etsinler. Verecekleri kararlarla bir camianın veya hocaların kaderleriyle oynayabilirler. Biz de buraya başarılı olmak için, gelecekte iyi yerlere gelmek için burada çalışıyoruz. Lütfen bizim kaderimizle oynamasınlar. ” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.