haberkartali.net

Sergen Yalçın: “Neredeyse beni paracı yaptılar”

24 Mayıs 2021 - 10:39
Takımını şampiyonluğa taşıyan ve sözleşmesinin sonuna gelen Sergen Yalçın'ın yeni kontrat için yönetimden rakam talep ettiği iddia edildi.

2020-2021 sezonunu çifte kupayla tamamlayan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları hız kazandı. Siyah Beyazlılar yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak istiyor. Siyah-beyazlı takımda merak edilen bir başka konu ise sözleşmesi sona eren Sergen Yalçın.

Çifte kupa sevinci yaşıyor

Beşiktaş’ta hedef tamamlandı. Siyah Beyazlılar sezonu çifte kupayla tamamlamanın sevincini yaşıyor. İzmir’de hafta sonu Göztepe karşısında aldığı galibiyetle şampiyonluk turu atan Kara Kartal, dün akşam oynanan kupa finalinde bu kez Antalyaspor’u 2-0 mağlup ederek İzmir’den 2 kupayla İstanbul’a döndü.

Gözler transfere çevrildi

Siyah Beyazlılarda sonu 2 kupayla tamamlamanın sevinci yaşanırken gözler transfere çevrildi. Bu sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları şimdiden başladı. Devler Ligi geliri ile eli rahatlayacak olan Kartal, sezona damga vuran ismin transferini bitirmek istiyor.

Beşiktaş’ın en önemli konularından biri Sergen Yalçın. Sezon boyunca sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı tartışılan Yalçın ile ilgili henüz resmi bir adım atılmadı. Takımını şampiyon yapan Yalçın, kendisi hakkında çıkan iddialara tepki gösterdi.

“Böyle bir görüşme olmadı”

Şampiyonluğun verdiği mutlulukla İzmir Çeşme’de tatil yapan siyah-beyazlıların patronu, kendisi hakkında çıkarılan, “şu kadar istedi, bu kadar talep etti” iddialarına karşı, kesin ve net konuştu, “Böyle bir görüşme olmadı. Ne başkanla ne de bir başka yöneticiyle, bu konuda herhangi bir konuşma yapmadım. Olursa merak etmesinler, söylerim” ifadesini kullandı.

Beşiktaş’ın teknik patronu Sergen Yalçın şöyle devam etti: “Sözleşmemle ilgili bir takım iddialar var, rakamlar da veriliyor. Böyle bir şey söz konusu olamaz. Neredeyse beni ‘paracı’ yaptılar.”

“Ağzımdan para kelimesi çıkmadı”

“Sezon başından bu yana ağzımdan para kelimesi çıkmadı. Beni tanıyanlar bunu iyi bilir. Çok yorucu ve stresli bir sezon geçirdik. Biraz tatile gereksinimim var.”

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde direkt gruplara kalmayı başardı. Premier Ligin son haftasında Chelsea, Aston Villa’ya 2-1 kaybetse de 67 puanla 4. sırayı aldı. Leicester City ise Tottenham’a 4-2 yenilince 66 puanla 5. sırada kaldı. Böylece Chelsea, ilk 4’e girerek Devler Ligi biletini aldı. Siyah-beyazlılar da 29 Mayıs’taki Manchester City-Chelsea finalini beklemeden grupları garantiledi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.