haberkartali.net

Sergen Yalçın, oyuncularını kutladı

30 Aralık 2020 - 11:45
Sergen Yalçın, Sivas galibiyeti için oyuncularına teşekkür ederken, sezon başında kaybedilen puanları büyük ölçüde telafi ettikleri söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sivasspor’u 3-0 yendikleri maçtan sonra oyuncularını kutladı. Taktik disiplin ve doğru futbol için oyuncularına teşekkür eden Yalçın’ın, “Biz maçı tartışılan taç sayesinde veya hakemle kazanmadık. Sahada görmek istediğim her şeyi yaptınız. Çok doğru bir taktik planla oynuyoruz. Savunma ve hücumu dengeli yapmak zorundayız. Böyle devam edelim” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

‘Benim ideal kadrom yok’

Takımdaki herkesin forma için eşit şansa sahip olduğunu vurgulayan Yalçın’ın, “Benim kafamda ideal 11 yok. Hepiniz değerlisiniz ve kaliteli oyuncularsınız. İyi olan, oynamaya devam eder” dediği kaydedildi. Beşiktaş’ın hocası sezon başında kaybedilen puanları büyük ölçüde telafi ettiklerinin de altını çizerek, “İstediğimiz, arzuladığımız yere geldik. Daha iyi noktalara ulaşmak için istikrarımızı korumalıyız” diye konuştu.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.