haberkartali.net

Sergen Yalçın sahaya indi

28 Eylül 2020 - 14:11
Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Konyaspor karşısında ağır bir mağlubiyet alan Beşiktaş, bu hafta oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.

Günün sabah antrenmanında, Teknik Direktör Sergen Yalçın da takımıyla birlikte çift kale maçta boy gösterdi.

Siyah Beyazlı kulüpten antrenman ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

“Basına kapalı idman, 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta oynayan futbolcularımız, sahada yapılan koşular ve stretching çalışması ile günü tamamladı. Diğer futbolcularımız ise sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile antrenmana başladı. 5’e 2 çalışması, kondisyon koşuları ve 1’e 1 mücadelenin yer aldığı çalışmalar yapıldı. İdman, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Bu arada, Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın çift kale maçta yeşil takımda yer aldı.

Yarını izinli geçirecek olan Futbol Takımımız, Süper Lig’de Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, 30 Eylül Çarşamba günü saat 11.30’da yapacağı antrenmanla sürdürecek.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.