haberkartali.net

Sergen Yalçın takıma gençleri alacak

14 Kasım 2020 - 10:41
Sergen Yalçın: ''Mehmet ekşi ile konuşup yeni gençleri antrenmanlara çıkaracağım. Gerekirse gençlerle yola devam edeceğiz.''

Beşiktaş’ta hem takıma hem de milli takımlarda bulunan futbolculara yapılan testlerde 8 oyuncunun Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından kadro sıkıntısı yaşayan teknik direktör Sergen Yalçın’ın güvencesi gençler. Siyah beyazlılar önceki gün resmi siteden biri takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren 8 futbolcunun yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığı kamuoyuyla paylaşırken tüm olumsuzluklara rağmen çalışmalarını sürdüren takımın teknik patronu Yalçın “Gerekirse gençlerle yola devam edeceğiz” dedi.

Rıdvan Yılmaz her an hazır

Süper Lig’in 9. haftasında Başakşehir ile oynayacakları maçta ne olursa olsun sahaya çıkaracak oyuncuyu bulacaklarını belirten 48 yaşındaki çalıştırıcı “8 oyuncumuzla birlikte malzemecimiz bile yok. Genç takım sorumlumuz Mehmet Ekşi ile konuşup yeni gençleri antrenmanlara çıkaracağım. Rıdvan Yılmaz her an hazır. Güven Yalçın’ın kilit bir rolü olacak. Ya orta sahada ya da forvet arkasında kullanmak istiyorum. Milli takımdan inşallah sorunsuz dönecek olan Dorukhan’ı da değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Çebi ‘defans yok oldu’ demişti

Beşiktaş’ta başkan Ahmet Nur Çebi, Hırvatistan Milli Takımı’nın A Milli Takımımız ile oynadığı maçta koronavirüs testi pozitif çıkan Domagoj Vida ile ilgili olarak “Milli Takım maçında Vida’nın Covid-19 testi gelmişti. Sıkıntı çıktı ve ayrıldı. Neredeyse bizim defansın tamamı yok oldu” sözleriyle özellikle savunmada yaşadıkları sıkıntıyı net olarak ifade etmişti. Welinton’ın da sakatlığı devam ederken Başakşehir maçından stoperde Montero ile birlikte Atiba ya da Josef de Souza’dan birinin görev yapması bekleniyor.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.