haberkartali.net

Sergen Yalçın: “Top bizi sevmedi”

31 Ocak 2021 - 21:36
Beşiktaş, Trabzonspor karşısında 2-1 mağlup olurken Sergen Yalçın maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın, Beşiktaş‘ın 2-1 mağlup olduğu Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Yalçın, “Oyuncuların üzülmesi normal. Hiç kimse kaybetmek istemez. Çok ciddi mücadele ettiler. Bazen futbolda bu tür sonuçlar çıkabiliyor. Oyuna baktığımızda kaybetmeyi çok da hak etmedik. Yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik. Nazar boncuğu olsun. Uzun maratonda böyle sonuçlar çıkabiliyor. Önümüzde çok maç var.” ifadelerini kullandı.

Taktik anlayışına değinen Yalçın, “Oyun anlayışımızın dışında bir ilk yarı oldu. Rakibin hücumcularının ileride kaldığını çok dönmediğini konuşmuştuk. Oyunda bazen bir şeyler kendiliğinden gelişiyor. Önlem almaya çalıştık ama çokta şanssızdık. Top bizi sevmedi bugün. Yediğimiz golden belli. Dorukhan’ın da oyundan atılması oyun anlayışımızı bozdu.” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.