haberkartali.net

“Sergen Yalçın, yeni sözleşmeye istediğini yazsın”

21 Mayıs 2021 - 11:00
2020/21 sezonunu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş‘ta Başkan Ahmet Nur Çebi, Haber Global’de Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtladı. Gündeme dair konuşan Çebi, teknik direktör Sergen Yalçın’a övgüler yağdırdı, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çebi, ”Otoriteler yine ‘Beşiktaş başarılı olamaz! desin. İyi geliyor bize. Futbolcular çok iyi oynadılar. Ama Sergen Hoca çok istedi şampiyonluğu. Sergen Yalçın büyük bir hoca artık. Çok zeki ve akıllı biri. Keşke Beşiktaş’a 3-5 sene önce gelebilseydi.” dedi ve ekledi:

‘Keşke Beşiktaş’a 3-5 sene evvel gelebilseydi’

“Zeki ve akıllı biri. Futbol oynamış olmanın kendine getirdiği bir avantaj da var. Keşke Beşiktaş’a 3-5 sene evvel gelebilseydi. Hoca, camianın içinden gelen biri. Sergen hoca çok istedi.”

‘Hocamızı seviyoruz, hocamızla beraber olmak istiyoruz’

”Sergen Hoca çok zeki ve akıllı birisi. İçinde fırtına kopsa bile dışarı yansıtmıyor. Tam bir futbol adamı, Beşiktaş’ı çok önemsiyor. Bizim gönlümüz, fikrimiz onunla devam etmek. Yeni sözleşmeye 3, 4, 5… İstediğini yazsın, bunu hak etti. Hocamızı seviyoruz, hocamızla beraber olmak istiyoruz.”

‘Yabancı hakem önerisini sundum’

“Ben bir şeyler anlatırken konu anlaşılsın diye tepeden anlatıyorum, cımbızlanıyor. Hakemler sahaya çıktığında biri diyor ki, ‘Şu eski Beşiktaşlı, şu eski Fenerbahçeli…’. Bu sebeple derbilerin özellikle yabancılar tarafından yönetilmesini istedim. Derbilerde hala daha iddia ediyorum. Yazık, hakemleri hırpalıyoruz. Galatasaraylılar, Beşiktaşlılar, Fenerbahçeliler, kendileriyle ilgili yorum yapıyorlar. Şu hakem, bizi şu tarihte doğramıştı deniyor. Hakemleri hırpalamayalım diye yabancı hakem önerisini sundum, derbiler için.”

‘Şu hakem, bizi şu tarihte doğramıştı deniyor’

“Ben bir şeyler anlatırken konu anlaşılsın diye tepeden anlatıyorum, cımbızlanıyor. Hakemler sahaya çıktığında biri diyor ki, ‘Şu eski Beşiktaşlı, şu eski Fenerbahçeli…’. Bu sebeple derbilerin özellikle yabancılar tarafından yönetilmesini istedim. Derbilerde hala daha iddia ediyorum. Yazık, hakemleri hırpalıyoruz. Galatasaraylılar, Beşiktaşlılar, Fenerbahçeliler, kendileriyle ilgili yorum yapıyorlar. Şu hakem, bizi şu tarihte doğramıştı deniyor.”

‘Dorukhan, Avrupa’da futbol oynamak istiyor’

“Dorukhan, Avrupa’da futbol oynamak istiyor. ‘Oğlum yurt dışı hevesin varsa, sana güle güle demekten başka şansımız yok ama kapımız her zaman açık, baktın olmadı, kapımız sana açık’ dedim. Buradan giden çocuklarıma kapıyı hep açık bırakacağım. Bizimle sözleşmesi bitti. EURO 2020’de top oynayacak, orada şansını deneyecek. Kısmetini denemek istiyor, biz de abisi olarak icazeti verdik.”

‘Salih Uçan konusunda henüz anlaşma yok’

“Salih Uçan konusunda niyet var ama henüz anlaşma yok. Kafamızda geçen oyuncular arasında.”

‘Beşiktaş’ta kalmak isteriz dediler’

“Sözleşmeler bitti, oyuncularımız bir aileleriyle görüşecekler. Hepsi Beşiktaş’ta kalmak isteriz dediler ama kulüpleriyle görüşmeler yeni başlayacak. Bizim bütçemiz neyse odur. Paramızın yetmediği oyuncuların yerine geldi Ghezzal. Enseyi karartmamak lazım.”

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.