haberkartali.net

Sergen Yalçın’a 1 yıllık sözleşme geliyor

10 Mart 2021 - 14:58
Başkan Ahmet Nur Çebi görev süresi 2022'de dolacağı için teknik direktör Sergen Yalçın'a 1 yıllık sözleşme teklif edecek.

Süper Lig’de geride kalan 29 hafta sonunda 1 maçı eksik olmasına rağmen en yakın rakiplerine 2 puan fark atan lider Beşiktaş’ta yönetim şampiyonluğa odaklandı. Bu yüzden teknik direktör Sergen Yalçın ile sözleşme uzatma görüşmeleri sezon sonuna bırakıldı.

48 yaşındaki teknik adam ise bu durumdan şikayetçi değil. Beşiktaş’ta futbolcu olarak şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın, teknik direktör olarak da bunu başarmak istiyor. Tüm konsantrasyonunu sahaya veren deneyimli çalıştırıcı, kendisine büyük güven duyan Beşiktaş taraftarına bir şampiyonluk daha yaşatmak amacında…

Sözleşmenin detayları belli oldu

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin görev süresi Mayıs 2022’de doluyor. Çebi bu yüzden Sergen Yalçın’a sezon sonu 1 yıllık sözleşme teklif edecek. Göreve geldiğinde takımı çalıştıran Abdullah Avcı ile yapılan 3 yıllık sözleşmeden şikayetçi olan Ahmet Nur Çebi, teknik direktörlerle uzun süreli sözleşme yapma taraftarı değil. Bu arada Avcı ile tazminat konusunda hala anlaşma sağlanamadı.

Haber Kaynağı: Habertürk

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.