haberkartali.net

Sergen Yalçın’ın yüzü gülüyor

13 Ekim 2020 - 10:52
Sergen Yalçın, 5-2 kazandıkları Karagümrük maçında skordan çok takımın kondisyon seviyesinin kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Fatih Karagümrük ile önceki gün oynanan hazırlık maçını 5-2 kazanan Beşiktaş’ın ortaya koyduğu pozitif futbol, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın yüzünü güldürdü. Karşılaşmanın ardından bazı yöneticiler ve yardımcıları ile durum değerlendirmesi yapan Yalçın, özellikle takımın kondisyonundan memnun kaldığını aktardı.

Yeni sezonun ilk resmi maçını (PAOK) temmuz ayında oynamak zorunda kaldıkları için kamp döneminde yeteri kadar kondisyon yüklemesi yapamadıklarının altını çizen siyah-beyazlı hocanın, “Elbette hatalarımız oldu ama hiç kimse bu takımın kondisyon açısından hazırlanma zamanı bulamadığını konuşmadı. Bu anlamda hızla iyiye gidiyoruz. Beni skordan çok takımın fizik durumu memnun etti. Maç oynadıkça kötü gidişatı geride bırakacağız. Lige verilen ara ve bunun üstüne 5. haftayı bay geçirmemiz bizim için kamp dönemi gibi olacak” diye konuştuğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.