haberkartali.net

Siriki Dembele’ye izin çıktı

28 Ağustos 2022 - 19:04
Scott Parker, “Oyuncuların ayrılma fırsatı olabilir. Sürekli oynamak isteyen bazı oyuncularımız var. Bu fırsatı vermek istiyoruz” dedi.

Beşiktaş, Premier Lig ekibi Bournemouth forması giyen Siriki Dembele’yi kiralamak için harekete geçmişti. Futbolcunun kiralanması konusunda uzlaşma sağlanırken, satın alma bedeli konusunda görüşmeler devam ediyor. Dembele’nin Siyah-Beyazlılar’a transferi için artık geri sayıma geçilirken, kanat oyuncusuyla ilgili flaş bir açıklama Bournemouth’un menaceri Scott Parker’dan geldi. Parker, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, “Oyuncuların ayrılma fırsatı olabilir. Sürekli oynamak isteyen bazı oyuncularımız var. Eğer bu yıl gidip futbol oynamak istiyorlarsa, o zaman kesinlikle bu fikre açık olacağız. Bu fırsatı gerçekten oyuncularımıza vermek istiyoruz. Çünkü burada sınırlı dakikaları olacak” ifadesini kullandı.

Opsiyonlu anlaşma tamam

Fildişi ve İskoçya vatandaşlığı bulunan 25 yaşındaki Siriki Dembele’nin kulübüyle 2025 yılına kadar sözleşmesi sürüyor. Sol açık, sağ açık ve forvet arkasında oynayabilen Ben Siriki Dembele, daha önce Peterborough, Nike Academy, Dundee gibi takımlarda görev yapmıştı. Oyuncunun kulübüyle satın alma opsiyonlu kiralama konusunda el sıkışan yönetim, tecrübeli ismi de yeni hafta içinde ikna edip İstanbul’a indirmeyi planlıyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.