haberkartali.net

Stoper bölgesinde değişikliğe gidiliyor

25 Ekim 2020 - 10:22
Stoperde geçtiğimiz haftalarda Montero ve Welinton'a yer veren Sergen Yalçın, bu hafta Montero yerine Vida'ya şans verecek.

Ligde oynanan son maçta Montero ve Welinton ikilisini görevlendiren teknik ekip, yarınki Denizli maçında stoper hattında değişime gitme kararı aldı. Vida ile Welinton’ın uyumundan memnun kalan Siyah-Beyazlılar, zorlu deplasmandaki mücadeleye bu ikiliyle başlamayı planlıyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, maç oynanmadan geçen 3 haftalık süreçte özellikle savunma hattında birçok kurguyu denedi. Tecrübeli teknik adamın, yarın oynanacak Denizlispor mücadelesi öncesinde sahaya süreceği stoper ikilisi için; Domagoj Vida, Francisco Montero ve Welinton isimleri arasında yaptığı denemeler sonucunda görev vereceği oyuncular belli oldu. Yalçın’ın, konsantrasyon sorununu aştığı gözlenen Welinton ile performansında büyük yükseliş yaşayan Domagoj Vida’yı Denizlispor’la oynanacak mücadelede ilk 11’de görevlendirmeyi planladığı ifade edildi.

Uyum sorunu geride kaldı
Süper Lig’de son oynanan maçta Gençlerbirliği karşılaşmasında Montero ve Welinton ikilisini sahaya süren teknik direktör Sergen Yalçın’ın, bu kez İspanyol stoperi kulübeye çekeceği belirtildi. Welinton ve Vida’nın uyum sorununu atlatması için yardımcılarıyla birlikte uzun süredir çalışmalarda bulunan Yalçın’ın, oyuncularından başarılı idman performanslarını sahaya da yansıtmalarını beklediği kaydedildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.