haberkartali.net

Tomas Jun: “Beşiktaş taraftarına borcumu ödeyemedim”

11 Kasım 2019 - 16:13
Kısa bir dönem Beşiktaş formasını terleten Çekyalı eski futbolcu Tomas Jun, Beşiktaş Dergisi'nin Kasım ayı özel konuğu oldu.

2005-2006 sezonunun ikinci yarısında kısa bir süre Beşiktaş forması giyen ve beklentileri karşılayamayan Tomas Jun, Beşiktaş Dergisi‘ne açıklamalarda bulundu.

‘Malzemeci Süreyya, kimsenin formasını yerde bırakmasına izin vermezdi’

“Bir tek Beşiktaş’ta bir armaya bu kadar önem verildiğini gördüm, sanki bir bayrakmış gibi. Sanki değil hatta, bayrağın ta kendisi. Olur da yeni bir futbolcu formasını yerde bıraksa, malzemeci Süreyya yerde kalmasına izin vermezdi.”
“Trabzonspor’da çok genç yaşta yapayalnız kaldım. Açıkçası duygusal olarak buna hazır değildim ve bu sebeple formum düştü. İstanbul gibi büyük bir şehirde daha mutlu olabileceğimi düşünerek Beşiktaş’a transfer olmak istedim. Beşiktaş da daha önceki istastiklerimi biliyordu ve bende bir risk aldılar. İstanbul, Beşiktaş ve insanları gerçekten mükemmeller ama maalesef olan olmuştu ve toparlanmam için süre gerekiyordu.”

‘Kapalı’ya yaklaşmaktan korkmuştum’

“Hiç unutmam, ilk maçımda Tigana bize oyunu kanatlara yaymamızı söylüyordu ama taraftarlar üçlü çekerken ben kanatlara ve dolayısıyla onların yanına yaklaşmaktan korkmuştum. Olsun arada bir dikine de oynamak lazım!”

‘Beşiktaş taraftarları beni affetsin’

“Bir değil, o sezon çıkan üç formamı saklıyorum; beyaz, siyah ve siyah-beyaz çubuklu. Üçünü de giymek kısmet oldu. Türkiye’de milyonlarca Beşiktaşlı’ya borcum var ve bunu ödeyemedim, gençtim. Beni affetsinler!”

Tomas Jun, Beşiktaş forması giydiği 6 maçta 1 gol kaydetti.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.