haberkartali.net

Transferde en güçlü aday Dzeko

07 Haziran 2021 - 10:16
Beşiktaş, kadrosuna yıldız isimlerle takviye etme çabasına girdi. Edinilen bilgiye göre Beşiktaş ile Edin Dzeko'nun adı birlikte anılıyor.

Sergen Yalçın’la birlikte sezonu çift kupayla tamamlayan Beşiktaş, önce Süper Lig’i daha sonra ise Türkiye Kupası’nı elde etti.

Siyah-beyazlılarda sözleşmesi biten Sergen Yalçın ile yeni kontrat görüşmeleri devam ederken, bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor.

Takımın kiralık yıldızları Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal gibi isimleri kadroda tutmak için çalışmalarına devam eden Beşiktaş, geçtiğimiz sezon yaşadığı golcü sorununu da çözmek istiyor.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan siyah-beyazlı ekip, Aboubakar ile yaşanan sözleşme sorunları nedeniyle gözünü farklı isimlere çevirdi.

Jose Mourinho’nun başına geçtiği Roma’da forma giyen ve şu sıralar Türkiye’de tatilde bulunan Bosna-Hersek’li golcü Edin Dzeko için Beşiktaş harekete geçti.

İtalyan basını, bu transfer için en güçlü adayın Beşiktaş olduğunu yazarken, Edin Dzeko’nun yıllık 7.5 milyon euro’yu bulan ücreti yüzünden transferde pazarlıkların süreceğini belirtti.

Roma’nın yüksek ücreti nedeniyle göndermeyi tercih ettiği Dzeko’nun, yeni bir takıma transfer olması için yıllık ücretine ciddi bir indirim yapması bekleniyor.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.