haberkartali.net

Transferde hareketli saatler başlıyor

16 Ağustos 2022 - 12:19
Süper Lig'de 2. hafta sona ererken, diğer yandan siyah-beyazlı kulüp için transfer hareketliliği de devam ediyor.

Beşiktaş’ta Alanyaspor beraberliği keyifleri kaçırdı. 3-0’dan 3-3’e gelen maç sonrasında siyah-beyazlılar, takımdaki eksikleri gidermek ve rotasyonu geliştirmek adına birtakım hamleleri hızlandırdı. Bu doğrultuda ilk etapta büyük sorun olarak görülen sağ stoper mevkine takviye için harekete geçildi.

Süper Lig’in 2. haftasında Beşiktaş’ın deplasmanda Alanyaspor ile 3-3 berabere kaldığı maç sonrası eleştirilen isim teknik direktör Valerien Ismael oldu. Siyah beyazlı taraftarlar, 3-0 öne geçtiği maçtan bir puan çıkaran teknik direktör Valerien İsmael’i eleştirilerin hedefine koydu.

Yeni bir transfer daha yapmak isteyen Beşiktaş ve Galatasaray, transfer konusunda karşı karşıya geldi. İki takım da aynı oyuncu için hamleleri yapmaya hazırlanıyor.

TYLER BOYD VE MONTERO YOLCU

Beşiktaş’ta yeni transferlere yer açmak için yolların ayrılmak istendiği isimlerin başında Tyler Boyd ve Francisco Montero geliyor. 27 yaşındaki kanat oyuncusu Boyd’un son senesi olması nedeniyle bonservisiyle satılması bekleniyor.

Menajerine de “Oyuncuna kulüp bul” talimatı verildi. Siyahbeyazlı ekip, İspanyol stoper Montero’yu ise daha fazla süre alacağı bir kulübe kiralamayı hedefliyor. Performansını artırması ve daha iyi bir şekilde geri dönmesi için 23 yaşındaki futbolcu 1 sezonluğuna gönderilecek.

BEŞİKTAŞ ISAK HIEN İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Listede 3 isim bulunurken, ilk sırada yer alan Isak Hien için hamle yapıldı. Siyah-beyazlı yönetim, 23 yaşındaki oyuncunun kulübü Djurgardens ile görüşmelere başladı.

Genç stoperi Galatasaray’ın da istediği kaydedildi. Beşiktaş yönetimi ise bir yabancı futbolcusuyla yollarını ayırıp Hien transferini bitirmeyi hedefliyor.

Siyah-beyazlılar 1 milyon Euro piyasa değeri olan futbolcu için 1.5 milyon Euro civarında bonservis bütçesi ayırmış durumda.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.