haberkartali.net

Transferde hedef Niasse

19 Ocak 2021 - 9:03
Mandzukic transferini gerçekleştiremeyen Beşiktaş'ta yeni gelişmeler yaşanıyor.

Mandzukic transferini gerçekleştiremeyen Kartal’da şimdi yeni plan devreye girdi. Bu gelişme sonrasında elindeki diğer isimlere yönelen yönetimin, Mandzukic hamlesi öncesinde kulübün gündeminde olan Oumar Niasse’ı tekrar hedefleri arasına eklediği bildirildi.

Yeniden temas kurulacak

Premier Lig ekibi Everton’la sözleşmesi sona eren ve yarım dönemi boşta geçiren 30 yaşındaki futbolcuyla bu hafta içerisinde yeniden temas kurulacağı öğrenildi.

Koita listede

Kara Kartal’da forvet transferi konusunda listede yer alan bir diğer isim de Fode Koita… Beşiktaş’a katılmak için oldukça hevesli olan Gineli oyuncuya, ‘Kasımpaşa’dan bonservisini alırsan seni değerlendirmeye alırız’ mesajını ileten yönetim, bedelsiz bir seçenek oluşması halinde 30 yaşındaki futbolcuyu değerlendirecek.

Salih Özcan

Öte yandan kadrosunu gençleştirmek için potansiyelli oyuncular için de çalışma başlatan yönetimin, Almanya Bundesliga ekibi Köln’le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Salih Özcan’ın transferinde önemli aşama kaydettiği ifade edildi. Beşiktaş’ın, 23 yaşındaki orta saha oyuncusunu devre arasında almak için Köln’le görüşeceği belirtildi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.