haberkartali.net

Transferde son gelişmeler ortaya çıktı

04 Temmuz 2022 - 10:26
Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta hareketli günler yaşanıyor. Siyah-beyazlılar, yeniden gündemine Muleka'yı aldı.

Gelecek sezon kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş‘ta transfer çalışmaları sürerken Jackson Muleka yeniden Siyah-beyazlıların gündemine geldi.

Beşiktaş, şu ana kadar orta sahaya Gedson Fernandes, savunmaya Romain Saiss ve forvet bölgesine Cenk Tosun transferlerini açıkladı.

Satın alma opsiyonu bekleniyor

Siyah-beyazlılar, ayrıca 29 yaşındaki Hollandalı forvet Wout Weghorst ile anlaşmaya vardı. Golcü futbolcunun transferi önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Beşiktaş, Wout Weghorst için Burnley’e satın alma opsiyon teklifini 7 milyon euroya çıkarırken, pazarlıklardaki fark 2 milyon euroya kadar indi.

Atiba ile 1 yıl daha

Siyah-beyazlılar, 9 yıldır Beşiktaş forması giyen 39 yaşındaki takım kaptanı Atiba Hutchinson’ın sözleşmesinin de 1 yıl uzatıldığını açıkladı.

Rıdvan transferi çıkmaza girdi

A Spor’un haberine göre Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt’a transferi gündemde olan Rıdvan Yılmaz’ın transferi çıkmaza girdi.

Rıdvan Yılmaz transferi durma noktasına geldi. Eintracht Frankfurt, transfer sürecinin uzaması sebebiyle beklemeye geçti.

Muleka Beşiktaş’ı istiyor

Kiralık olarak forma giydiği Kasımpaşa’da gösterdiği süper performansla yıldızı parlayan Demokratik Kongolu santrfor, kariyerini Beşiktaş’ta sürdürmek istediğini Standard Liege’e bildirdi.

Beşiktaş’a ‘Evet’ demesine karşın, kulübü Standard Liege’in Burnley ile anlaşması nedeniyle İngiltere’ye gitmesi beklenen Jackson Muleka’nın transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı.

Geçen sezonun ikinci yarısında Kasımpaşa formasıyla çıktığı 14 Süper Lig maçında 12 gol, 5 asist üreterek dikkatleri üzerine çekti.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.