haberkartali.net

“Türkiye’den resmi teklif almadık”

24 Mayıs 2021 - 11:03
Son dönemde Beşiktaş’la daha da sık anılmaya başlanan Christian Benteke’nin menajeri Kısmet Eriş, suskunluğunu bozdu.

Son dönemde Beşiktaş’la daha da sık anılmaya başlanan Christian Benteke’nin menajeri Kısmet Eriş, suskunluğunu bozdu. Benteke’nin, Crystal Palace ile sözleşmesinin 30 Haziran’da sona ereceğini belirten Eriş, Belçikalı oyuncunun şu anki durumuyla ilgili şunları söyledi: “Benteke ile ilgilenen takım sayısı bir hayli fazla. Ancak Türkiye’den resmi olarak kimse benimle irtibata geçmedi. Arayanlar var ama onlar da kendisini menajer sananlar! Hatta ismi lazım değil, sosyal medya üzerinden oyuncuma mesaj atarak ulaşmaya çalışan Süper Lig’den hoca bile var! Sadece kulüplerin yetkili isimlerinden gelen teklifleri ciddiye alırız.”

“Masaya oturduk, görüşüyoruz”

“Ülkemizde aracı çok fazla ama insanların bu transfer konularına profesyonelce yaklaşması gerekiyor. Zaten Türk futbolu için doğru olan budur. Palace, Benteke’den memnun. Onlarla masaya oturduk ve görüşmelerimiz sürüyor. Avrupa’dan ve İngiltere’den de ciddi anlamda isteyenlerin olduğunu biliyoruz. Benteke sadece futboluna odaklanmış durumda. Önünde EURO 2020 gibi önemli bir turnuva var. Tüm teklifleri değerlendirip, en doğru kararı vermeyi amaçlıyoruz.”

“Bana 77 tane menajer ulaştı”

“Bana Türkiye’den 77 tane menajer ulaştı. Kulüpten henüz arayan olmadı. Ancak Türkiye seçeneği Benteke için var. Teklif gelirse gündemimize alırız. Devre arasında Beşiktaş’tan teklif aldık ancak C.Palace ile sözleşmemiz devam ediyordu. Önümüzde Avrupa Şampiyonası var. Benteke’nin göstereceği performansa odaklanmış durumdayız.”

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.